Onze rouwauto’s

 

Rouwvervoer Good Goan beschikt over twee unieke ‘eigen’ rouwauto’s. Deze auto’s kunnen allen ingezet worden voor staatsievervoer en de overbrenging van de dierbare. Ook hebben wij de beschikking over een Renault Espace en een elektrische Opel Zafira Life, deze auto’s kunnen ingezet worden met de Flexmodule. Wij zijn dag en nacht bereikbaar voor overbrenging en kunnen snel ter plaatse zijn.

Wij kunnen jouw dierbare thuis ophalen en overbrengen naar de plek waar jouw dierbare wordt opgebaard en/of waar gelegenheid is tot afscheid nemen. Ook is het mogelijk om jouw dierbare te vervoeren op de dag van het afscheid naar zijn/haar laatste rustplaats (staatsievervoer).

Aandacht voor de persoonlijke wensen van de overledene en/of de nabestaanden staan bij ons altijd voorop.

rouwvervoer-Donkerblauwe-Lincoln

Donkerblauwe Lincoln

Onze donkerblauwe Lincoln, een statige auto. Geschikt voor staatsievervoer en eventuele overbrenging.

rouwvervoer-Parelmoergrijze-Lincoln

Parelmoer grijze Lincoln

Een unieke auto welke passend is voor een persoonlijke uitvaart. Ook in deze auto is er ruimte voor de familie om zelf mee te rijden.

rouwvervoer-Renault-Espace

Renault Espace

Een personenauto welke ingezet kan worden voor het staatsievervoer, dit in combinatie met de Flexmodule. Het is mogelijk de auto zelf te besturen, er kan dan nog 1 persoon extra mee met de laatste rit.

rouwvervoer-Opel-Zafira-Life

Opel Zafira Life

Deze elektrische bus kan ingezet voor staatsievervoer in combinatie met de Flexmodule. Als dit gewenst is kun je deze bus zelf besturen en is een chauffeur niet nodig. Er kunnen naast de bestuurder nog 3 personen meer mee in deze Opel Zafira.